Andra om mig

Rekommendationer

Jag blev coachad av Mia i samband med min rädsla att tala inför publik och hålla föredrag. Hon lärde och visade mig bland annat vilken teknik som fungerar bäst för mig. Mia coachade mig i att bli trygg i mig själv när jag står framför en publik. Dessutom hjälpte hon mig att strukturera mitt föredrag och hade konstruktiva förslag angående innehållet. Jag upplevde henne som mycket kompetent, lugn och som en rolig coach.

Dagmar, www.mabraxxl.se

 

Det är alltid lika roligt och givande att jobba med Mia. Vi har tillsammans utvecklat ett utbildningskoncept i kommunikation utifrån ett personcentrerat förhållningssätt som utgår ifrån patient-och närståendes erfarenheter av kommunikation med hälso-och sjukvården riktat till blivande specialistläkare. Mias berättelser och erfarenheter är ovärderliga för att lära tillsammans med hälso-och sjukvården och patienter och närstående.

Inga-Lisa Apelman, Enheten för kvalitet och utveckling, Hälso-och sjukvårdsförvaltningen, Region Blekinge

 

Jag har under mitt förbättringsarbete fått oerhört bra hjälp från Mia. Hon ger konstruktiv feedback under arbetets gång och såg till att jag var förberedd inför presentationen. Hon hjälpte mig att förbättra mitt självförtroende och gav mig tips om hur man ska tala och framföra en presentation. Jag är mycket nöjd med Mia!

Anita, Estherförbättringscoach

 

Vi har haft förmånen att jobba med Mia, som textförfattare, vid ett flertal tillfällen ända sen början av 90-talet. Eftersom Mia också är musiker så är hennes texter mycket sångbara och är också väl genomarbetade och har ett egenvärde i sig själva. Mia är alltid lätt att samarbeta med och dessutom en väldigt trevlig person.

Gittan och Andreas Glans, båda musiker och sångare

 

Jag har jobbat ihop med Mia i flera revyer, regisserat en av hennes egenskrivna monolog, samt bollat idéer och uppslag angående ett antal pjäser. Jag har också fått förtroendet att ge feedback på bokmanus som sedan getts ut. Mia är lätt att samarbeta med, prestigelös, med en obegränsad fantasi. Har en språkhantering som rör och berör. Dessutom en musikbegåvning utöver det vanliga.

Stefan Lillieberg, Vulkanteatern

 

Att samarbeta med Mia har bidragit till många nya perspektiv i utvecklingsprojekt på kliniken. 

Mia har hjälpt oss hitta ett enklare mer begripligt språk, tydliggjort viktiga aspekter kring bemötande som vi och andra verksamheter kanske inte alltid tänker på.

Genom att Mia visar på goda exempel, så förstår jag lätt hennes poäng och vad vi kan gör annorlunda.

Vi har haft många, långa och givande samtal och det har berikat mitt sätt att tänka och förstå mer kring våra målgrupper med funktionsnedsättningar.

Tack Mia, för allt gott samarbete så långt och jag ser fram emot vad mer vi kan hitta på i framtiden!

Anna-Maria Norén, verksamhetsutvecklare på Habiliteringscentrum, Region Jönköpings län

 

Jag tycker att det var mycket lärorikt att få bli coachad av dig. Eftersom det var första gången som jag gjort en Powerpointpresentation så var det svårt att veta hur man skulle utforma den. Du öppnade ögonen på mej hur man ska tänka och vad som gör det lätt för dem som lyssnar att ta till sej det budskap man vill förmedla.

Inger (Estherförbättringscoach)

 

Att bli coachad av Modiga Mia:

Mia har en positiv energi som är smittande...:) Hon har en erfarenhet och kunskap som gör att man känner sig trygg och man får en känsla av att vila i hennes trygga famn då hon inger ett lugn och ett förtroende som få besitter. Mia låter dig själv komma med lösningar och idéer men är ditt bollplank och får ditt arbete att glänsa ännu mer! Mia får dig att våga tro på dig själv så har du chansen att få stöttning av Mia så ta den, det stärker dig kan jag lova! Sen ser hon till att man har roligt med och det är ju aldrig fel.:)

Angelica Lindholm, Estherförbättringscoach

Låter det intressant?

Du är välkommen att kontakta mig. Hör av dig på telefon, mejl eller använd kontaktformuläret på kontaktsidan.

Mia ligger på en sten vid en sjo och skriver