Anpassade föreläsningar

Jag anpassar gärna mina föreläsningar efter vilken vinkel man önskar och efter vilken publik den är tänkt för. Bemötande? Patientcentrerat förhållningssätt? Krishantering? Ett annorlunda liv? Vill man ha mer musik? 

Även tiden kan anpassas.

Detta är inte möjligt med pjäsen P.S. Vi ses i morr´n! Däremot kan man välja ut vissa delar av pjäsen och ha som underlag kring diskussioner m.m.

Tja, viktiga ämnen för mig är:

...att ha assistans i hemmet, krishantering, problemlösning, olika förhållningssätt, närvaro-distans, tillit och tillåtelse, prestige och kunskap, kroppskommunikation och presentationsteknik, benämningar och värdeladdningar, samtalet och delaktighet, att välja och att vårda, professionellt förhållningssätt, patientcentrerad vård, ditt arbete-mitt liv, rutiner och alternativ, negativt och positivt tänkande, flexibilitet, förväntningar och ansvar, att ge och att ta emot-och att hålla i längden, en titt in i vårt liv...har mycket kvar att lära, men känner mig ganska välmatad....

Vill du boka en anpassad föreläsning eller har du frågor?

Du är välkommen att kontakta mig för att boka en anpassad föreläsning eller ifall du undrar över något. Hör av dig på telefon, mejl eller använd kontaktformuläret på kontaktsidan.

Läkarerock ligger på golvet tillsammans med ett par glasögon
Ett par röda boxningshandskar